Agenda

Agenda

Natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Zowel sportief als zakelijk natuurlijk. Wij bieden informele netwerkbijeenkomsten om op een aangename wijze kennis met elkaar te maken. Wanneer er evenementen georganiseerd worden, treft u deze in de agenda aan.

 

< terug naar overzicht

16 December 2018

Borrel & Diner bij Wintersfeer Geldrop


Schaatsfeest

Zoals afgelopen jaren organiseert Stichting Hockeybelangen Geldrop voor alle junioren van Hockey Geldrop op zondag 16 december een schaatsmiddag op de ijsbaan van Wintersfeer Geldrop. Dit was de afgelopen jaren een groot succes. Ook dit jaar krijgen alle junioren de kans om gratis te komen schaatsen. Zo bieden we onze jeugdleden ook tijdens de wintermaanden een leuk en sportief verzetje aan waarmee de binding met elkaar en de club wordt versterkt.  Dankzij onder meer jouw bijdrage zijn dit soort activiteiten mogelijk. We zouden het dan ook erg leuk vinden als je onder het genot van een drankje en een hapje met eigen ogen komt kijken hoeveel jeugdleden hiervan genieten. 

De borrel start om 16.30 uur in het schaatspaviljoen 't Gammele Huys aan de ijsbaan in Geldrop. Vanaf 18.00 uur gaan we aan tafel bij restaurant Taste voor een heerlijk diner en een goed gesprek.

 

LEDEN / PARTNERS / SPONSOREN

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.