Agenda

Agenda

Natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Zowel sportief als zakelijk natuurlijk. Wij bieden informele netwerkbijeenkomsten om op een aangename wijze kennis met elkaar te maken. Wanneer er evenementen georganiseerd worden, treft u deze in de agenda aan.

 

< terug naar overzicht

15 June 2019

Uitnodiging veiling Bubbles & Balls


Speciaal voor onze Businessclubleden hebben we een tafel gekocht voor Bubbles & Balls: een uniek Sport Benefiet Event. Deze unieke avond met een exclusieve veiling en entertainment vindt plaats op zaterdag 15 juni in Centrum Hofdael. 

 

Bubbles & Balls
We ontvangen onze gasten om19.30 uur voor een heerlijke feestavond met drankjes en exclusieve hapjes. De avond duurt tot 01.00 uur. 


Opbrengst
De opbrengst van de veiling Bubbles & Balls gaat naar jeugdactiviteiten van beide sportverenigingen. Samen met een select gezelschap van sponsoren van beide verenigingen, leden en relaties, belooft het een ontspannen, feestelijke en gezellige avond te worden.

 
Samen sterk 
Dit Sport Benefiet Event wordt voor het eerste georganiseerd door de twee grootste sportverenigingen van Geldrop: Voetbalvereniging Geldrop en Hockey Geldrop. We zijn er trots op dat we samen optrekken om deze veiling voor elkaar te krijgen.

 
Ben jij Businessclublid?

En ben je van plan om te komen?
Meld je dan aan via: info@businessclubhockeygeldrop.nl. 

Wie weet, tot ziens op de 15e!

LEDEN / PARTNERS / SPONSOREN

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.