Agenda

Agenda

Natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Zowel sportief als zakelijk natuurlijk. Wij bieden informele netwerkbijeenkomsten om op een aangename wijze kennis met elkaar te maken. Wanneer er evenementen georganiseerd worden, treft u deze in de agenda aan.

 

< terug naar overzicht

19 February 2019

Uitnodiging BC leden REEF-deelt-kennisbijeenkomst


REEF-DEELT-KENNIS BIJEENKOMST

Volgens Chris Reef, business club lid en directeur van REEF, is het thema van deze bijeenkomst “Is uw business model up to date?” zeer interessant voor de BC-leden van Hockey Geldrop. Deze bijeenkomst vindt plaats op de High Tech Campus (parkeren bij P3 of P4). Ontvangst is tussen 17.00 en 18.00 uur met soep en broodjes. 


Bijeenkomst

Is uw Businessmodel up-to-date?

Hoe ziet een nieuw businessmodel eruit? Wat zijn de gevolgen van een nieuw businessmodel voor een organisatie? Wat kunnen ‘conventionele’ en ‘nieuwe’ businessmodellen van elkaar leren?

Business Club Lid Chris Reef nodigt alle leden van de Business Club Hockey Geldrop uit voor een interessante  REEF-deelt-kennisbijeenkomst waarbij Mariël Voogel (CreativeMV) u antwoord geeft op deze vragen. U leert de drie essentiële componenten van alle businessmodellen. En Mariël geeft tips over hoe u uw businessmodel kunt vernieuwen.

De wereld verandert in rap tempo. De veranderingen worden ingezet door nieuwe technologie, nieuwe spelers en nieuwe trends. Strategieën, die voorheen nog effectief leken, zorgen nu niet meer voor nieuwe waarde. Het is de kunst van het ondernemen om kansen te zien en te reflecteren op uw eigen bedrijfsmodel. Het behouden van uw positie in de markt, ook in de toekomst, hangt samen met de keuzes die u zelf maakt.

Discussieleider[Mariël Voogel]

Mariël Voogel heeft veel ervaring in het benutten van nieuwe kansen, het begeleiden van organisaties in uiteenlopende sectoren en het ontwikkelen van economisch- en innovatiebeleid. Als afgestudeerd cultuurwetenschapper zet zij een gekleurd pallet in bij creatieve processen. Met haar adviesbureau CreativeMV ondersteunt zijn organisaties op het gebied van strategie, ontwikkeling en uitvoering.

Succes komt meestal niet aanwaaien. Lef, drive, doorzettingsvermogen en risicobereidheid zijn de voorwaarden van succes. Een open houding en 360°-feedback! Dit neemt Mariël mee in haar werkwijze. Mariël Voogel gelooft, dat door anders te kijken, je ook ander gedrag vertoont, en vaste patronen doorbreekt.

Voor meer informatie over REEF, de projectspecialist die kennis deelt, gaat u naar: www.reef.nl.
----------

Praktische informatie

Datum: dinsdag 19 februari 

 

Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

LEDEN / PARTNERS / SPONSOREN

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.