Sponsormogelijkheden

Een club in beweging

Sponsor Hockey Geldrop

Er is grote diversiteit aan mogelijkheden om te sponsoren. Laagdrempelig en toegankelijk voor een groot “hockeyend” publiek. Hoofdsponsoring, teamsponsoring, toernooisponsoring, jeugdsponsoring, materiaalsponsoring. Voor ieder een passende oplossing. Hockey Geldrop wordt beter van u. U wordt beter van Hockey Geldrop. Visa Versa, zodat een echte win-winsituatie ontstaat. Bekijk hier ook het Sponsornetwerk filmpje.

Alle sponsors worden vermeld op het sponsorscherm dat tegen het clubhuis hangt en krijgen een vermelding op zowel de website van Hockey Geldrop als de website van het Sponsornetwerk Hockey Geldrop. De Business Clubleden worden speciaal vermeld op het Business Clubbord in het clubhuis en hebben een eigen pagina op de Business Clubwebsite, uiteraard voorzien van logo met doorlink naar de eigen website en ruimte om een boodschap te communiceren.

< terug naar overzicht

Shirtreclame


Selectieteams

Heren 1 en Dames 1

Hoofdsponsor (voorzijde): Rabobank Dommelstreek Geldrop

Stersponsor (achterzijde): Dealer Leasing

 

Heren 2

Beschikbaar

 

Jongens A1 - Meisjes A1 

Subsponsor Verest Sport

 

Jongens B1/C1/D1

Stersponsor REEF

 

Meisjes B1/C1/D1 
Stersponsor Altrimex

 

Recreatieteams

Senioren, junioren, achttallen en zestallen 
Sponsor verzorgt shirtjes en opdruk

 

 

Wij bevelen onze subsponsor Verest Sport aan om kleding en opdruk te realiseren. Het logo van Hockey Geldrop is gedeponeerd en het alleen-verkooprecht ligt bij Verest Sport.

 

Clubkleding kopen bij Verest Sport! 

Shirtreclame

LEDEN / PARTNERS / SPONSOREN

x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.